Completly fre sex cam chatrooms no reg or sign up Kisah lucah rogol supervisor

Kisah nie adalah kisah pengalaman yang tidak akan aku lupakandalam sejarah hidup pahit dan titik hitam hidup ku....kisah nie berlaku kira² enam tahun lepas (1994), masa tuaku tengah study kat kolej swasta...,so memandangkan aku nie anak orang kaya dan anak tunggal,aku selalu tinggal seorang kat rumah sbb parents aku pergike oversea kerana urusan kerja. dia datang kerumah..., lama juga dia repair komputer aku...semasa abg angkat repair komputer aku, aku tgk CD Blue yang akupinjam dari kawan kolej aku..! then diakiss breast aku (36C) , dia jilat breast aku ..., dia lickputing dan hisap puting aku...

Aku hanya tersedar yang dia memandangkan aku kerana sebab lain apabila aku ternampak matanya tertumpu ke bahagian dada ku.Aku tunduk dan barulah aku faham yang bahagian atas baju kurung ku telah terbuka dan menampak bahagian atas buah dada ku. Aku teruskan kerja aku apabila Simon keluar, dengan harapan yang aku boleh siapkan dengan secepat mungkin sebab aku memang tengah lapar pada masa itu.Ayahnya dan salah seorang saudara laki -lakinya dipukul .Seorang kakak laki -lakinya yang lain hilang dan kemudian ditemui mati. akhirnya abg angkat aku terasa nak pancutlalu aku suruh pancut dalam mulut aku aje...!!

Biarlah aku kenalkan diri aku sebagai Julia, berusia dalam pertengahan 20an. Selama aku berkahwin dengan suami ku, aku memang tidak pernah memandang lelaki lain dengan perasaan ghairah, apatah lagi untuk bersama dengan mereka.

aku tgk cd tu seorang aje...hatiku rasa nak ajak abg angkat aku tgk sekali, tapi aku rasamalu..., aku masih ingat lagi semasa kawan aku berikan cd tupada aku, dia kata kalau aku tengok seorang tak syok, baiktengok dengan guys.., semasa aku tengok cd tu, aku rasa macamnak cuba aje.., aku rasa pussy aku basah... lagi pun aku nie jarang pakai bra danpanties kat rumah.aku dah naik syok.... aku cakap kat dia bule tak aku nak havinga fun with him...! aku pun merajuklalu abg angkat aku pujuk dan dia kata ok... aku pun terasa syok..aku buka short aku dan tanggalkan jean abg angkat aku tu..apalagi aku terus buka spender dia...fullamak ..

rasa nyilu dan geli tuada sbb kat pussy aku nie hutan lebat....angkat aku cuba masukkan batang dia dalam pussy aku.juga nak masuk sbb aku masih dara masa tu...akhirnya masuk juga.. puting akubertambah keras setelah dihisap dan dijilat...menyuruh abg angkat aku fk aku...

Gadis itu malah dijuluki sebagai " kari " atau " perawan hitam".

Walau keluarganya diperintahkan untuk membunuhnya demi membebaskan mereka dari rasa malu, keluarganya tetap membelanya walaupun ada ancaman kekerasan terhadap mereka.

Mereka akhirnya diperintahkan untuk menangkap suspek penyerang gadis itu oleh Ketua Mahkamah Tinggi Lahore .