Cerita lucah awek pancut lancap kawan kain sedap korek panggung

Ijah mejawab…pancut kat dalam…bang baru Ijah puas dengan suara manjanya.Aku semakin laju dan….aarrrrrrggggg ukhhh.ukhhh…terpancutlah air mani ke dalam lubang pantat Ijah dengan banyaknya.

Adik ipar ku lah orang kedua yang mengulum batang ku selain dari isteri ku. Aku terus menghayun dengan sepuasnya sehinggakan aku hendak terpancut tapi aku tahan dulu kerana aku nak pancut kan ke dapan pantatnya baru puas.Aku pun menyandarkan Ijah semula ke dinding kolah itu.Ada beberapa kali jugak aku dapat tengok dia berkemban. Ijah jugak tidak tahan terus membuka zip seluarku dan terus meramas-ramas batang ku yang sudah mengeras itu.Aduh…susuk tubuhnya yang montok dapat aku bayangkan pantatnya yang tembam dan lubang pantatnya yang sempit itu. Adik ipar ku senyum sambil pergi ke dapur dan aku memerhatikannya dari atas ke bawah bodynya yang solid itu. Batang ku semakin mengeras bila Ijah meramas-ramasnya Aku masih terus meramas sambil menyonyot putting tetek Ijah.Batang ku keluar masuk ke mulutnya seolah-olah aku sedang menjolok pantat Ijah. Ijah cuba menolak pinggang ku tetapi aku rapatkan semula…jangan bang! Aku cuba memasukkan lagi batang ke lubang pantat Ijah…Aku tekan sedikit…aduh bang..sakit! Perit jugak batang ku nak masuk dan aku cuba lagi tekan lagi dan akhir srrrupp masuklah batang ku dan pecahlah dara adik ipar ku. Aku menyuruh Ijah menonggeng kerana aku hendak jolok dari belakang. Bila Ijah telah menonggeng aku pun menjolok pantat nya dari belakang.

Terasa air mani ku hendak keluar kerana kehangatan mulut Ijah dan kerakusannya itu tapi aku tahan dulu. Kemudian aku menarik Ijah supanya bangun dan duduk dibirai dinding kolah air itu. Aku tarik semula kemudian aku tekan semula lubang pantat itu dan aku tekan lagi….aaarrhhhh…bbbangg sakitnya…sikit lagi sayang! Ijah mengerang…aarrrgghh.bang…ssedap .lagi bang…keluhan demi keluhan dari adik ipar ku.

Ijah mengerang lagi kemudian aku memasukan lidah ku ke dalam lubang pantat Ijah dan menyungkil-nyungkil disitu. Tangan ku pun menggosok biji kelentitnya…Ijah mengerah kesedapan…aaarrhhh…bbaang!

Adik ipar ku mengerang lagi, terasa cairan mazinya keluar dengan banyaknya membasahi mulutku…Arrrrggg sedap sungguh air mazi adik ipar ku itu. Aku pun tanpa berlengah terus mengacukan batang ke lubang pantat Ijah. Rintihan kesakitan kini telah bertukar menjadi sedap. Ijat mengemut semakin kuat dan menegang segala urat sarafnya.

Click image to enlarge / Klik gambar untuk besarkan Visit page :https:// Girl Photoshop Awek melayu comel cute tunduk tunjuk lurah Awek melayu comel seksi freehair ayu menawan Awek melayu comel senyum manis dalam kereta Awek melayu seksi tunjuk buah dada...

Klik gambar untuk besarkan Click image to enlarge Awek ustazah seksi tudung kulit putih halus gebu ghairah Awek student sekolah agama pun nak pakai tshirt ketat gak Awek sekarang pandai agama tapi seluar ketat Awek tudung tshirt amerika seksi Tags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung, awek tudung...

Kedua kakinya memaut di pinggang ku dan kedua tangannya merangkul leherku dan kelengkangnya terbuka luas. Aku terus sorong tarik dengan deras Ijah mengerang Aarrrrrhhh….bbbanggg….ssseddapppnya sambil mengemut batang ku.